Újszerű megközelítések
Az egyre kifinomultabbá váló fogyasztói ízlés lehetőséget teremt az élelmiszerpiac számára, hogy jobb minőségű, prémium és innovatív sütőipari termékeket forgalmazzon különböző árszínvonalon.
Számos felmérés azt mutatta, hogy a fogyasztók többsége szívesen kipróbálja az új termékfajtákat:"A piac növekedését a változatos és érdekes termékvariációk megjelenése mozdítja elő, ilyenek pl. a regionális jellegű, vagy az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékportfóliók."
Az évek során cégünk számos különleges, egyedi terméket fejlesztett ki a piaci igényeknek megfelelően. A mai kifinomultabb kulináris szemléletmód miatt a fogyasztók felismerik a prémium termékeket az étkezési menükben és a szupermarketekben.
PREMIXEK ÉS KONCENTRÁTUMOK
Eredeti portfólió - Alapvető sütőipari termékek
Az ügyfelek igényeinek megfelelően hatalmas választék áll rendelkezésre a sütőipari adalékanyagoktól kezdve a kovász, a kenyér- és zsemlefélék, a kekszek és finom pékáruk speciális előkeverékein, az aromákon, a töltelékeken, kenyérfűszereken és lazítóanyagokon át a magkeverékekig.Fentiek közül sok terméket módosítottunk nagy körültekintéssel a piac igényeinek megfelelően, regionális alapanyagok felhasználásával, a kiváló minőség szem előtt tartásával.
Kézműves, hagyományos termékek
A kézműves termékek fogyasztása folyamatosan növekszik. A fogyasztókat vonzzák az otthon hangulatát idéző, házias ételek, melyek - legalább egy étkezés erejéig - egy nyugodtabb, lassabb életmód illúzióját keltik, és ezért az érzésért hajlandóak többet kiadni.VÁLOGATOTT PÉKSÜTEMÉNYEK ÉS TÉSZTAFÉLÉK
Széles körű portfóliónk kiváló minőségű, könnyen használható termékei a professzionális pékeket és cukrászokat segítik, hogy pontosan a kívánt termékjellemzőket érhessék el, és folyamatosan megfeleljenek vásárlóik elvárásainak.Összetevőink garantálják a vonzó, következetesen kiváló minőségű termékek létrehozását, egyúttal lehetővé teszik a sütési folyamat egyszerűsítését, mindezt az ügyfelek elégedettségének növelése érdekében.
KÜLÖNBÖZŐ ÉLELMISZERIPARI SZOLGÁLTATÁSOK / MEGOLDÁSOK
Az OOH (Out of Home) ipar egyre inkább a kényelmes megoldások felé fordul, különösen a desszertek és az ízesített termékek előállítása területén.Cégünk célja, hogy ezt az igényt kiszolgálhassuk olyan termékek kínálatával, amelyekkel fokozni lehet az egyes ételek ízét, aromáját és harmóniáját, finom és hatékony módon kiemelve ezzel az étel készítőjének tehetségét és tapasztalatát.
Portfóliónkban jelen vannak ezenkívül az egészséges termékváltozatok is a hagyományos és regionális jellegű ételféleségek mellett.
KÜLÖNLEGES EGÉSZSÉGES ÉS ÍZLETES TERMÉKKÍNÁLAT
Napjainkban az egészséges életmódnak és étrendnek megfelelő ételek nagy hangsúlyt kapnak, a magvas kenyérfélék, a diétás vagy az alacsony kalóriatartalmú termékek különösen keresettek. Egyes kategóriák forgalmazásában akár 20% -os növekedést is megfigyelhetünk. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztók szívesen próbálják ki az alternatív terméktípusokat.Kulcsszavak, amelyeket a fogyasztók az egészséges táplálkozáshoz társítanak: alacsony szénhidráttartalmú, élelmi rostokban gazdag, alacsony nátriumtartalmú stb.
Kedvező egészségügyi és táplálkozási előnyökkel bíró termékeink nagyszerű íz / érzékszervi profillal rendelkeznek.
Alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalmú termékek kiváló ízprofillal
Az elmúlt 30 évben az elhízottság aránya globálisan nézve megduplázódott. Nem meglepő, hogy az összes korosztály fogyasztóinak csaknem fele próbál fogyni. E fogyasztók közül sokan olyan termékeket keresnek, amelyek segítenek a testsúlyuk kezelésében.Cégünk komplex megoldásokat kínál mindenki számára a testsúly kezeléséhez, akár a pékség, cukrászat, vendéglátás, vagy éppen az étrend-kiegészítés területén találkozik termékeinkkel:
"Szeretne néhány finom sütit? Válasszon alacsony szénhidráttartalmú termékeink közül, melyeknek kompromisszumok nélkül élvezheti nagyszerű ízvilágát! ”
"Ha ízletes pizzát szeretne enni, készen állunk arra, hogy alacsony szénhidráttartalmú pizzatésztával, szósszal stb. készítsük el kedvencét.”
A tanulmányok azt mutatják, hogy azok az állítások, miszerint a fogyasztóknak számítanak az alacsony szénhidráttartalmú termékek előnyei, mind hitelesnek bizonyultak, és ez mutatja ezeknek a termékeknek az egészségre gyakorolt pozitív hatásait.
Rostban gazdag termékek
A fogyasztók elvárásairól szóló tanulmányok szerint mind a tetszési index, mind a vásárlási hajlandóság nagyobb azoknál a mintáknál, amelyek tartalmazzák a „rostforrás” címkét. Termékeink a legjobb érzékszervi tulajdonságokkal rendelkeznek az ízvilágot, állagot illetően és kiváló egészségügyi előnyökkel bírnak (pl. az emésztésnél), melyek a törvényi előírásoknak megfelelően felcímkézhetők.Alacsony nátriumtartalmú termékek
Több kutatás azt mutatja, hogy az alacsony nátriumtartalmú termékek és a kontrollminták összehasonlításakor nincs jelentős csökkenés az elfogadásban, a tetszési indexben és a vásárlási szándékban. A nátrium-csökkentés aránya, ami még nem befolyásolja a vásárlókat a fentiekben, termékenként változik, de a szendvicsek esetében körülbelül 30%, leveseknél pedig legfeljebb 48%. A NaCl hasonló sókkal (mint a KCL) történő részleges helyettesítése, a maximális nátrium-csökkentés.E-szám mentesség
A fogyasztókat manapság sokkal jobban érdekli az elfogyasztott élelmiszerek összetevőivel kapcsolatos információ. A tanulmányok többsége azt mutatja, hogy bár az „egészség” a fő fogyasztói motiváció, sokféle tényező befolyásolja a „clean label” trendjét. Ezért kínálunk pékségek számára ilyen „clean label” megoldásokat pl. a croissant és kalács keverékek, a kenyér és finom pékáru állományjavítói stb. esetén.HuBakers-Trade Kft.
HU-2310 Szigetszentmiklós
ÁTI-Sziget Ipari Park 11. épület
+36 30 995 3138