Gyártóként:

Premixeket és koncentrátumokat gyártunk pékségek részére
Különböző élelmiszeripari szolgáltatásokat / megoldásokat nyújtunk
Válogatott péksüteményeket és tésztaféléket kínálunk
Különleges egészséges és ízletes termékkínálattal rendelkezünk
Cégünk elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, nagy értékkel bíró termékekkel lássuk el ügyfeleinket, mindezt gyors átfutási idő biztosításával. Minden termékünket úgy állítjuk elő, hogy megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak és a HACCP, IFS és GMP élelmiszer-biztonsági szabványok követelményeinek.

Célkitűzéseink között szerepel az ügyfelek / fogyasztók igényei valamint a legújabb tudományos kutatások, tanulmányok folyamatos figyelemmel követése és az így szerzett ismeretek alapján a termékskálánk bővítése.

Cégünk szakemberei nemzetközi kutatási és fejlesztési intézetekkel, egyetemekkel is együttműködnek annak érdekében, hogy lépést tarthassanak a fejlődéssel, ezáltal új és egyedi, egészséges és biztonságos, egyben kedvező árú termékeket hozhassanak létre.

A minőség biztosítása a HuBakers számára egy állandó folyamatot jelent, és azzal kezdődik, hogy csak minőségi összetevőket választunk ki bevált és megbízható forrásokból, hogy megfeleljenek a kivételesen magas követelményeknek. A gyártóüzemeket olyan csomagoló sorral is ellátták, amely különféle késztermék-formátumokat képes előállítani az ügyfelek igényeinek megfelelően.
parallax background

PREMIXEK ÉS KONCENTRÁTUMOK PÉKSÉGEKNEK

VÁLOGATOTT PÉKSÜTEMÉNYEK ÉS TÉSZTAFÉLÉK

KÜLÖNBÖZŐ ÉLELMISZERIPARI SZOLGÁLTATÁSOK / MEGOLDÁSOK

KÜLÖNLEGES EGÉSZSÉGES ÉS ÍZLETES TERMÉKKÍNÁLAT

EGYEDI, „TESTRESZABOTT” TERMÉKEK


HuBakers-Trade Kft.


HU-2310 Szigetszentmiklós
ÁTI-Sziget Ipari Park 11. épület+36 30 995 3138